Röjeråsen

Byggbrev 20170602 

Dags för Fiberanslutning

I god tid inför installation av fiber kommer en installatör att kontakta dig för avstämning av tidpunkt. Ett första besök genomförs för att planera installationen. I nästa steg kommer installatören att förbereda för håltagning i yttervägg, eventuell kanalisation invändigt och uppsättning av mediabox. Montering av aktiv utrustning sker i direkt anslutning eller upp till 5 meter från håltagningen. Tillsammans kommer ni överens om var grävning på tomt ska ske.

Har du inte bestämt dig är det hög tid att göra det

Har du funderingar på att ansluta ditt hushåll men ännu inte bestämt dig, då har du möjlighet att teckna avtal om fiber. Vi erbjuder fiberanslutning till kampanjpris 23 729:- (utan rot/rutavdrag) och 21 495:- (vid fullt rot-/rutavdrag). Kampanjpriset inkluderar schaktningsarbete/grävning mellan tomtgräns och bostad, oavsett sträcka. Erbjudandet gäller tom den 18 juni 2017. Därefter gäller ordinarie pris 31 729:- (utan rot/rutavdrag) och 29 495:- (vid fullt rot-/rutavdrag). Kontakta vår säljare Rolf Pettersson, tel 0247-738 48, rolf.pettersson@dalaenergi.se. 

(har du redan tecknat avtal så kan du bortse från detta)

Informationsträff

Dag: Onsdag den 14 juni
Tid: Klockan 18.30
Plats: Röjeråsen bystuga


Information om anslutningen skickas med e-post till dig som angivit det. Meddela din e-post till fibernat@dalaenergi.se.

Information om nästa steg i just ditt område kommer att finnas här och skickas ut på mejl när det är aktuellt.

För frågor hänvisas till projektansvarige
Håkan West, tel: 070-247 8644, E-post: hakan.westh@dalaenergi.se

x
Vad kan vi hjälpa dig med?