Söderås -Bäck- Altsarbyn

Nu kommer Dala Energi Fibernät till ditt område. 

Allt fler villaägare väljer att ansluta sitt hus till Dala Energi Fibernät – en öppen, framtidssäker fiberanslutning som ger dig nytta och nöje från marknadens största aktörer inom TV, bredband 

och telefoni. Vårt fibernät är öppet vilket innebär att du själv väljer de tjänster och leverantörer som passar dig och din familj. Vi har mindre, lokala tjänsteleverantörer och större aktörer som Telia i vårt tjänsteutbud.

Med lång erfarenhet av att driva infrastruktur bygger vi ut fibernätet med hög kvalitet, hela vägen till din villa. Inom de närmsta veckorna kommer du att få mer information och ett riktigt bra erbjudande från oss. Håll utkik i din brevlåda! Om du redan nu vill veta mer, besök vår hemsida dalaenergi.se/fibernat och gå in på vår tjänsteportal Zmarket dalaenergifibernat.zmarket.se Där kan du läsa om vårt breda utbud av tjänster och vad som blir möjligt när du tackar ja till vårt kommande erbjudande.

Dala Energi värnar om bygdens framtid och redan i dag driver vi fibernät i Leksand, Rättvik, Gagnef och Säter. Som din lokala leverantör är vårt fokus att leverera en kundupplevelse som är lite mer och vi finns nära om du undrar över något.

 

Med vänlig hälsning

Dala Energi Fibernät

 

x
Vad kan vi hjälpa dig med?