Driftstatus elnät

Driftinformation och planerade avbrott

Vid driftstörningar jobbar vi så fort vi kan för att de som drabbats ska kunna använda sin tjänst igen. För att planerade avbrott ska kunna hållas korta, förbereds allt löpande underhållsarbete noga. Det gäller oavsett om det gäller arbete på elnätet, fjärrvärmenätet eller bredbandsnätet.

Driftstatus elnät och strömavbrott

Felanmälan när du är strömlös kan göras dygnet runt på telefon 0247-738 99. Efter kontorstid kopplas samtalen vidare till SOS Alarm. Under en kraftig störning kan det ibland vara svårt att komma fram. Avvakta och prova att ringa igen. Har du viktig information som kan hjälpa oss att hitta och åtgärda felet ber vi dig kontakta oss via telefon eller Facebook. Tänk på att en driftstörning på elnätet även kan påverka din fiberanslutning med ex. telefon, tv och larmtjänster. 

Vid driftstörningar och planerade avbrott visas informationen på kartan. Klicka på markerade områden för detaljer om driftstörningen. Syns ingenting på kartan så prova att zooma ut för att få en bättre överblick. De flesta strömavbrott syns på kartan, men det finns ingen garanti för att alla aktuella strömavbrott kan ses. Driftinformationen finns kvar i 72 h. Kartan uppdateras var 90 sekund.

Kundservice

Kontakta oss, vi hjälper dig.

Gå till kontaktformulär

Epost: info@dalaenergi.se  


Telefon: 0247-738 20

Telefontider
Mån-Fre kl. 08:00-21.00
Lör-Sön kl 10.00-14.00

Vid strömavbrott
Ring tel 0247-738 99 

x
Vad kan vi hjälpa dig med?